VAGN JENSEN MOTORCYKLER

Vagn Jensen Motorcykler er din specialist i motorcykler ved Horsens. Vi har et bredt udvalg af lækre motorcykler, og søger du enten udstyr, tilbehør, reservedele eller bare en god oplevelse, skal du kigge forbi os. Hvis vi ikke har det du søger, kan vi sikkert skaffe det.

EN ANDERLEDES MC BUTIK

Vi har et bredt udvalg af Italienske og Engelske, primært klassiske motorcykler i vores forretning.

Vi har været autoriseret Aprilia og Moto Guzzi forhandler i over 7 år, og med ivrig deltagelse i kurser og anden træning, kan vi sige med ro i stemmen at vi nu er eksperter i disse mærker. Vi vandt også prisen som årets forhandler i 2016 og 2018 for disse mærker.

Vi har serviceret og handlet med Triumph i over 20 år, og dette mærke har stadig en stor plads i vores forretning. Vi skaffer gerne den brugte du er ude efter, hvis vi ikke har den i butikken allerede – Vi har et enormt netværk i europa efter vores mange år i branchen.

Vagn jensen åben hus

KONTAKT DIN MC FORHANDLER I HORSENS

Kunne du tænke dig yderligere information om vores services som MC forhandler, eller sidder du inde med spørgsmål til en specifik motorcykel eller opgave?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 40 17 87 89, mail vagn@vagn-jensen.dk eller via vores kontaktformular, som du finder her på siden.

[contact-form-7 id=”6″]