VINTEROPBEVARING

FÅ DIN MOTORCYKEL OPBEVARET PROFESSIONELT

Vi har mulighed for at opbevare din motorcykel, hvis du gerne vil tage dig godt af dit kæreste eje. Den danske vinter er ikke et klima som en motorcykel trives godt i, og specielt salten er destruktiv for motorcykler.

Priser:

Opbevaring pr måned:         300,-

Afhentning fra                      495,-

Rengøring:                             495,-

Tasketillæg:                           495,-

Note: Rengøring indebærer vask med shampoo, aftørring og let pudsning. Skal der laves en reel klargøring med polering/voks osv. tilbyder vi også dette, spørg for mere information og priser.

motorcykel skrid i sneen

Mærker:
Vi opbevarer alle mærker af motorcykler (dog ikke med sidevogn).

Vinteropbevaring:
Ved os betaler du pr. påbegyndt måned for din vinteropbevaring. Afleverer du 1. november og afhenter igen 1. marts, betaler du derfor for 4 måneder hvilket giver 1200,-.

Dit batteri bliver vedligeholdt med opladning over vinteren og vi laver en gennemgang af din motorcykel når den bliver tjekket ind. Er der behov for reparationer eller lign., får du et tilbud fra os.

Inden du afleverer:
Vi anbefaler at du enten selv får gjort din motorcykel ordentlig rent, eller bestiller det hos os ved indleveringen. Selv små mængder salt der sidder på rå aluminium eller chrome, kan give tærring når den står stille over vinteren.

OBS! Har din MC aftagelige sidetasker ser vi helst at du afmonterer disse pga. pladsudfordringer. Lader du dem sidde på, koster det 495,- i taske tillæg.

Afhentning:
Vi kan afhente din MC i hele Danmark. Prisen er fra 495,- afhængig af afstand.

Inden du afhenter til foråret:

Sørger vi for at tjekke din MC igennem og starte den op inden du afhenter den, så olie, vand, væsker, dæktryk osv. er i orden, så du kan køre hjem på den. Dette er inkl. I prisen for opbevaringen.

HUSK at vi skal have besked min. 5 arbejdsdage før du ønsker at afhente din MC, så vi kan nå at gøre den klar til dig.

Forsikring:

Under vinteropbevaring dækker din normale kaskoforsikring din MC.
Har du KUN ansvar, dækker den ikke brand og tyveri. Har du ikke kaskoforsikring kan vi tilbyde dig en forsikring hen over vinteren. Kontakt os for pris på dette.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til vinteropbevaring er du altid velkommen til at kontakte os. Alle priserne er inkl. moms.

KONTAKT DIN LOKALE MC-FORHANDLER

Her på siden kan du læse mere om hvad vi kan gøre for dig og din motorcykel, og læse mere om vores store udvalg af motorcykler, udstyr og reservedele.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 40 17 87 89, mail vagn@vagn-jensen.dk eller via vores kontaktformular, som du finder her.