MOTORCYKEL FORRETNING FOR ENTUSIASTER

Vi er en motorcykel forretning ved Horsens, som specialiserer sig i italienske og engelske motorcykler.
Søger du en brugt motorcykel, har vi også et bredt udvalg af fine motorcykler
fra alle hjørner af verden.
På værkstedet servicerer vi alle mærker af motorcykler, og har du haft et uheld på
din to-hjulede, udbedrer vi også skader for alle forsikringsselskaber.

MOTORCYKLER

Vi har et bredt udvalg af nye og brugte motorcykler. Om du søger en eksklusiv italiener eller en klassisk englænder, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige motorcykel.

MC FINANSIERING

Vi har Danmarks bedste finansiering via Santander. Der er mulighed for lån med og uden udbetaling, og med fast eller variabel rente. Klik her for mere information.

UDSTYR

Om du søger tøj eller hjelm, eller tilbehør til din motorcykel, har vi et bredt udvalg af udstyr i høj kvalitet. Har vi det ikke på lager, skaffer vi det hurtigt og til rigtig skarpe priser.

RESERVEDELE TIL ALLE MÆRKER AF MOTORCYKEL

MC FORHANDLER I PERFEKTE OMGIVELSER

Hos Vagn Jensen Motorcykler er det af højeste prioritet at du som kunde har en god oplevelse under dit besøg ved os. Derfor bruger vi alt den tid der er nødvendig, for at din mavefornemmelse er rigtig inden du handler. Det er derfor en selvfølge at du kan prøve motorcyklen inden du køber, og vi er omgivet af fantastiske veje til netop dette. Her er både motorvej, landevej, bykørsel – Kort sagt alt man har behov for.
Prøvekørsel fungerer bedst i dit eget udstyr, men har du ikke dette med, kan du låne af os.

SERVICE ER MERE END ET ORD

Vagn Jensen Motorcykler er placeret ved Rådved, 5 km nord fra Horsens centrum. Vi er en motorcykel forhandler i øjenhøjde, og uanset om du søger vejledning til køb af motorcykel eller udstyr, om du har behov for et nyt dæk eller et sted at parkere dit kæreste ejer for vinteren, så står vi klar til at hjælpe.

Ingen spørgsmål er dumme her, og der er heller ingen begrænsninger på hvor mange forskellige motorcykler du må prøve inden du beslutter dig. Det er lige så vigtigt for os, at du går herfra med den rigtige mavefornemmelse, som det er for dig. Vi stiler efter at bygge langvarige relationer til vores kunder, og dette er en af måderne hvorpå vi opnår dette.

Vi har i både 2016 og 2018 vundet prisen for Årets forhandler ved Aprilia og Moto Guzzi.

VAGN JENSEN MOTORCYKLER

Vagn Jensen motorcykler er ejet af Vagn Jensen. Vagn har over 40 års erfaring i at arbejde med motorcykler, og firmaet Vagn Jensen Motorcykler har eksisteret i mere end 25 år.
Vagns primære område er de klassiske motorcykler – både mekanisk arbejde, køb og salg.

I sommeren 2015 blev Lars ansat som ansvarlig for den moderne afdeling af forretningen.
Lars er uddannet mekaniker og har over 10 års erfaring med salg og mekanisk arbejde.

Steffen startede ved os i 2017 som mekanikerlærling. Da han blev færdiguddannet med top karakter, ansatte vi ham som fast mekaniker.

KONTAKT DIN LOKALE MC-FORHANDLER

Her på siden kan du læse mere om hvad vi kan gøre for dig og din motorcykel, og læse mere om vores store udvalg af motorcykler, udstyr og reservedele.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 86 22 38 86, mail lars@vagn-jensen.dk eller via vores kontaktformular, som du finder her.

DET SIGER VORES KUNDER

"Hvis du har Italienske og Engelske motorcykler på hjernen er dette et godt sted. Flinke folk i forretningen, mulighed for en god handel og servicen efter handel er super. Kan klart anbefales!

Mikael Lund Sørensen

"Rigtig god service. En flot forretning med faglig kompetence, hvor personalet udviser en vis stolthed i at kunne indfri kundens forventninger.
En seriøs virksomhed, der kan kun anbefales."

Per Hansen

"Super god og imødekommende betjening.
Meget løsningsorienteret.
Kan kun anbefale det på bedste vis."

Glenn Emil Nilsson

Har hentet en motorcykel hos Vagn Jensen i dag, og jeg må sige det er en helt fantastisk forretning at besøge og handle i. Jeg havde helt glemt køreglæden ved en ny cykel, men det fik de pustet liv i igen. Ikke nok med at det er en fantastisk tur ud til forretningen og inde i selve butikken, så er det også en forretning forstår sig på kunderne. Der er hurtige til at svare og skrive tilbage. En fornøjelse at handle ved dem!

Emil Bodker

Super flot og hyggeligt sted. Servicen er kanon, og De er nemme at snakke med.
De er til at handle med, og er altid klar på at give en prøvetur

Emil Præstholm