Tilbehør og udstyr

IXS

IXS er en stor Schweizisk producent af tøj og udstyr. Vi har et stort udvalg af den nyeste kollektion i butikken og IXS har noget til enhver - uanset om det er i café racer stil, adventure, race, pige eller børn.

IXS.com

LS2

Vi er forhandlere af LS2 hjelme som er et kvalitetsprodukt på højde med de store producenter, men til en pris alle kan være med på. Kom forbi butikken og se udvalget.

LS2Helmets.com

Draggin Jeans

Draggin Jeans laver verdens sikreste og fedeste motorcykel jeans. De kan sagtens forveksles med de almindelige jeans man køber i modeforretninger da pasformen er fantastisk. Kom ind og prøv dem selv!

DragginJeans.net

Stylmartin

Italienske Stylmartin er en klassisk Italiensk producent af støvler. Her er design præcis som det skal være fra støvlelandet og kvaliteten er helt i top. Der er et bredt udvalg af både design og farver.

Stylmartin.it

TomTom

Markedets bedste GPS produceres af TomTom og vi har kun gode erfaringer med Rider produkterne. Kom ind forbi til en demonstration og gør turene på MC lettere.

TomTom.com

Merchandise

Ved Vagn Jensen Motorcykler finder du et stort udvalg af merchandise og udstyr fra Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio og Triumph.