Om os

Vagn Jensen motorcykler er ejet og drevet af Vagn Jensen. Vagn har over 40 års erfaring i at arbejde med motorcykler, og firmaet Vagn Jensen Motorcykler har eksisteret i mere end 20 år. Vagns primære område er de klassiske motorcykler - både mekanisk arbejde, køb og salg. Vagns lidenskab ligger ved de klassiske motorcykler og derfor blev Lars Laursen ansat som ansvarlig for de moderne motorcykler i sommeren 2015.

Vagns "fritid" går med classic race og suse rundt i Europa for at køre løb eller kigge motorcykler.

 

Lars er uddannet mekaniker og har over 10 års erfaring med salg og mekanisk arbejde. Interessen for motorcykler har været der siden barnsben men hobbyen er først blevet levebrød da Lars startede ved Vagn Jensen. Motocross fangede i en tidlig alder og det kan stadig lokke med en tur på jordbanen. Han er også at finde i Rene Prangs telt til Road Racing afdelingerne som mekaniker.

 

Eric er vores eBay ansvarlige. Eric er fra USA og hans Danske far er en af Vagns nære venner gennem mange år. Da Vagn havde fået skrabt sig en stor samling brugte reservedele sammen tilbød Eric at tage med til Danmark og hjælpe ham med at få gang i at sælge over eBay. Det er en lille håndfuld år siden nu og Eric har stadig sin daglige gang i lageret ved Vagn Jensen Motorcykler. Ved Vagn og Lars' fravær i butikken vil det ofte være Eric man møder.

 

Steffen er Vagns første mekanikerlærling og han har været ved os siden 2017. Vi havde et behov for en til at hjælpe os på værkstedet og vi er utroligt glade for at kunne have en dygtig elev med lysten til at lære. 

 

Fælles for de ansatte du møder ved Vagn Jensen Motorcykler er en stor, stor passion for motorcykler, mekanik og design.

 Call +45 86 22 38 86